work.jpg

Het eerste contact met een bedrijf is bijna nooit meer een persoonlijk contact. Alle mogelijke vormen van communicatie hebben die rol overgenomen. Het is dan ook heel belangrijk dat die communicatie een directe weerslag is van de identiteit van een bedrijf. Van essentieel belang is dat het logo, de housestyle, advertenties en niet in de laatste plaats de website ervoor zorgen dat die eerste kennismaking een perfecte indruk achterlaat: je kunt per slot van rekening maar een keer een eerste goeie indruk maken.

iQon Design kan ervoor zorgen dat een eerste kennismaking met uw bedrijf een positieve is. Wij creƫren een beeld dat aansluit bij de persoonlijkheid van uw bedrijf en kunnen een vertaling maken naar gewenste toepassingen door middel van een houstyle design, advertising en het bouwen van een website. Bij deze laatste proberen wij een evenwicht te vinden tussen design en functionaliteit.

iQon Design is een kleine efficiƫnte onderneming waarbij wij het directe aanspreekpunt zijn voor de opdrachtgevers. Wij werken met een standaard Content Management Systeem dat ons de gelegenheid geeft specifieke wensen in een bestaand framework onder te brengen. Deze wijze van werken werkt tijd- en kostenbesparend. Bovendien hebben wij geen overhead, zodat onze dienstverlening tegen zeer concurrerende prijzen kan worden aangeboden.

Naam *
Naam